Vrei sa simti orgasme mai puternice? Iata cum!

Orice femeie senzuala care se informeaza despre cultivarea sexualitatii in cuplu, despre marirea placerii si imbunatatirea orgasmelor stie ca este esential sa-ti mentii vaginul tonifiat. Poate va face zilnic exercitii Kegel si va fi adesea cu gandul la intarirea muschiilor, mai ales in timpul amorului.

Dar orice femeie care doreste sa simta orgasme mai puternice, mai implinitoare si transformatoare trebuie sa stie ca acestea survin in urma unei relaxari profunde, in urma abilitatii noastre de a ne deschide complet si cu incredere totala.

Tonifierea muschilor vaginali poate duce la desensibilizarea zonelor noastre erogene. Adaugati la acestea educatia primita, batjocura adusa femeilor sexuale, mandria noastra in fata partenerului si multe alte blocaje si frici pe care le ducem cu noi zi de zi.

Ne mai miram ca ne este atat de greu sa avem cel putin un orgasm de fiecare data cand facem dragoste?

Daca doresti cu adevarat sa simti si sa traiesti orgasme cu adevarat profunde este nevoie atat de pierderea unor prejudecati si de relaxare mentala, cat si de exercitii fizice.

Cele fizice sunt cele mai usoare. Poti incepe prin a exersa zi de zi relaxarea si deschiderea tot mai profunda a vaginului. Asa cum ai invatat sa contracti acei muschi minunati, invata sa relaxezi si sa te deschizi cat mai profund. Cand esti pregatita, relaxeaza-te si alaturi de partenerul tau.

Masajul este o alta modalitate de a relaxa intreaga zona erogena feminina. Fie ca o faci tu sau partenerul tau, maseaza intreaga zona cu miscari circulare, fine si, mai ales, cu placere.

O data ce vei incepe sa te relaxezi si alaturi de iubitul tau, vei putea rescrie, incetul cu incetul, toate acele sfaturi primite inca din adolescenta si care ne-au impiedicat sa avem incredere completa in noi, ca femei, sau in barbati. Care ne-au educat sa fim cuminti pentru ca femeile ce-si exprima sexualitatea nu sunt bune decat pentru o noapte.

Credem ca traim intr-o perioada in care suntem mult mai liberi din punct de vedere sexual, insa toate prejudecatile noastre, spuse sau nespuse, referitoare la manifestarea energiei sexuale arata ca suntem mai mult blocati si contractati decat suntem liberi si relaxati.

Daca am putea rescrie in mintea noastra ca manifestarea erotica, de orice fel, este sanatoasa intr-un cuplu care se iubeste, am putea sa ne relaxam profund in timpul amorului, traind astfel orgasme despre care nu am citit in cartile erotice, sau nevazute in filme, sau nemaiauzite vreodata.

Si iti promit… merita din plin tot efortul 🙂

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer