orgasmul ca medicament

Stiai ca orgasmul este principalul tratament psiho-emotional?

Imagineaza-ti ca mergi la farmacie sa iei obisnuitele medicamente pentru durere de cap iar farmacista iti recomanda cel putin 3 orgasme in schimb…

De mii de ani exista texte ce scot in evidenta beneficiile orgasmului feminin. In Orient a existat din vremuri stravechi un cult pentru sexualitate ce se pastreaza si azi in anumite locuri.

Multe dintre aceste cunoasteri nu au ajuns in Occidentul „dezvoltat” insa psihologii si sexologii contemporani au inceput sa conduca studii ce analizeaza sexualitatea si beneficiile unei vieti sexuale active, iar rezultatele merg pe aceeasi linie cu invatamintele din Orient.

 

Orgasmul ne vindeca din punct de vedere psiho-emotional

Endorfinele (hormonii placerii) eliberate in timpul orgasmului imbunatatesc starea emotionala si psihica a femeii, iar acest lucru se traduce prin prevenirea depresiei si a anxietatii, care in timp pot duce la somatizarea lor in organism

Mai mult, estrogenul – hormonul de care avem foarte multa nevoie deoarece previne imbatranirea, este crescut la femeile care fac dragoste regulat.

In timpul amorului, orgasmul trait intens in tot corpul trezeste energia ce in mod normal este latenta la baza coloanei vertebrale. Cand aceasta se trezeste ea urca pe coloana, deblocand in calea ei frici si trairi anterioare care duc la dezechilibre majore in fiinta.

Orgasmul trait intens te apropie de partener, iti confera incredere in tine si in cuplu si te deschide fata de tot ce e frumos.

 

Deschiderea erotica este benefica pentru orice femeie

Daca esti de acord cu toate beneficiile pe care deschiderea erotica le aduce, atunci te invit sa urmezi cativa pasi pentru deschiderea erotica, pentru a deveni o femeie senzuala, incantata de sexualitatea ei, o femeie sanatoasa din punct de vedere psiho-emotional.

Experimentarea orgasmului in mod regulat aduce cu sine echilibru in fiinta noastra, sanatate si o stare de bine ce poate dura chiar si cateva zile. Si inca un lucru important: orgasmul tau nu depinde doar de el, ci este o munca individuala in primul rand.

 

Disfunctiile sexuale sunt de natura mentala de cele mai multe ori

Cum te raportezi la sexualitate in general? Iti place sa privesti zonele sexuale ale corpului tau? Ce educatie ai primit in familie cu privire la propriul tau erotism?

Raspunde la aceste intrebari si afla cat de deschisa esti fata de sexualitate. Implinirea erotica si orgasmele datatoare de sanatate pot fi traite doar cu o deschidere mare fata de tot ce inseamna amor.

Modificarea viziunii noastre si eliberarea de prejudecatile privind sexul ne pot aduce toate acele beneficii de care vorbeam mai sus, care incep sa fie descoperite si de catre cercetatorii occidentali.

Chiar daca ai avut sau nu orgasme, incepe sa te descoperi singura. Incepe prin mangaieri si atingeri fine la nivelul labiilor. Maseaza-ti usor intreaga zona si fii atenta la tot ce simti. Poti masa in profunzime pana cand simti ca se amplifica dorinta erotica. Daca iti plac povestile si cartile erotice, te poti „inspira” din ele 🙂

Daca ti-a placut acest articol, atunci vei gusta din plin un film educativ pentru femei: Hysteria

 

Sursa foto: Pinterest.com

2 comments On Stiai ca orgasmul este principalul tratament psiho-emotional?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer