cea mai mare greseala a femeilor

Cea mai mare greseala a femeilor in relatia de cuplu

Stii care este cea mai mare greseala pe care o faci atunci cand iubesti?

Te invit sa citesti acest articol cu multa atentie si sa constientizezi ce se intampla in cazul tau atunci cand repeti aceasta eroare.

Toate femeile au trait-o cel putin o data in viata… Ne indragostim si tot ce dorim este sa fim impreuna cu persoana iubita. Incet si fara sa ne dam seama, incepem sa pierdem din vedere tot mai multe aspecte din viata noastra pre-relatie, sau mai bine zis – ne pierdem pe noi insene.

Incetul cu incetul nu mai avem timp pentru activitatile si pasiunile care inainte ne incantau si ne hraneau. Nu mai acordam atentie timpului petrecut doar noi insene, cu o carte buna sau cu un film bun. Nu mai avem timp pentru prieteni, pe care acum ii intalnim doar pentru a le povesti ce s-a mai intamplat in relatie.

Incet, dar sigur, ajungem sa uitam de noi, femeia care am fost candva. Pentru ca acum tot ce conteaza este sa fim alaturi de el, sa ne bucuram impreuna de viata… pentru ca ceea ce traim acum este mirific.

Si atunci de ce este aceasta cea mai mare greseala a femeilor?

Ei bine, pentru ca a pune relatia pe primul loc (inaintea propriei noastre persoane) este unul din cele mai mari anafrodisiace care exista. In ritmul acesta in cativa ani pasiunea, atractia si dorinta de a fi impreuna, cea care ne-a adus in relatie in primul rand, mor. Dupa aceea, relatia fie moare si ea, fie continua din inertie si obisnuinta.

Pentru ca, in cazul unei despartiri, suntem rupte in bucati la propriu si la figurat. Nu stim de unde sa ne adunam inima, mintea, pasiunile, bucuriile. Ele au fost demult uitate intr-un coltisor al nostru. Dupa o despartire nici nu stim cine suntem cu adevarat, pentru ca am uitat de noi si ne-am concentrat mai mult pe relatie, sa fie bine pentru amandoi. Credem ca daca ne sacrificam pentru relatie vom fi fericite eventual. Dar nu e asa… Din contra, adunam doar frustrari si reprosuri, care mai apoi vor aduce inevitabila despartire, cea de care ne temeam in tot acest timp.

Pentru ca ne tradam astfel propria persoana. Punand pe altcineva mai presus de noi, ne pierdem, ne tradam.

Sunt multe femei care dupa doar cateva luni de relatie inlocuiesc “Eu” cu “Noi”. Ei bine, aceasta este una din manifestarile greselii de care vorbeam. Faptul ca ne simtim completate de partener, este un alt indiciu al faptului ca uitam de noi insene. Pentru ca nu avem nevoie de completare, noi suntem deja fiinte intregi si complete asa cum suntem.

Cum sa prevenim si sa nu mai repetam aceasta eroare?

  • Petrece timp cu tine. Zilnic!
  • Ofera-ti spatiu si tie si lui.
  • Readu in programul tau hobby-urile care te faceau fericita atunci cand erai celibatara.
  • Poate fi de mare ajutor sa urmezi programul pe care l-am pregatit in primavara anului 2015 special pentru tine – 21 de zile de feminitate.
  • Intreaba-te mereu: “Este ceea ce-mi doresc pentru mine?”; “Chiar vreau sa fac asta?”
  • Fii independenta financiar! Este esential┬ápentru o femeie sa-si permita sa traiasca pe cont propriu, fara a depinde de partener.
  • Ia-ti perioade de retragere, doar tu cu tine sau cu prietenele. Calatoreste cu fetele sau chiar singura.

Tu esti cea mai importanta fiinta pentru tine insati si nimeni nu te va pretui asa mult ca si tine. Aminteste-ti asta mereu!

1969372_462828300526210_8040494726178291429_n

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer