preludiul

De ce este esential preludiul in amor?

Exista acele femei care afirma ca nu au nevoie de preludiu ca pregatire pentru a face dragoste. Si sunt femei care nu se pot umezi si deschide fata de partener daca nu au avut parte de preludiu.

Ei bine eu cred ca intotdeauna este benefic pentru femeie sa aiba parte de un preludiu cat mai lung. Citind despre acest subiect mi s-a confirmat faptul ca majoritatea femeilor sunt mai incantate de ideea de preludiu decat de actual sexual in sine. Pentru ca preludiul inseamna pentru cele mai multe din noi joc, provocare, apropiere, deschidere, cresterea dorintei.

In cazul meu, si cred ca nu sunt singura, preludiul perfect dureaza cel putin 20 de minute. Dar un lucru si mai important, care pe mine ma ajuta sa ma relaxez complet, este ca preludiul sa fie presarat cu lipsa asteptarilor de orice fel.

Da, ati citit bine: imi place sa simt ca sunt libera sa decid daca vreau sau nu sa merg mai departe. Imi place sa simt ca ne bucuram de preludiu doar pentru a ne bucura de noi si nu pentru a finaliza ceea ce am inceput. Eliminarea asteptarilor din timpul preludiului ajuta foarte mult femeia sa se deschida si sa aiba incredere in partenerul ei. Acel gand ca preludiul nu are o anumita finalitate, ci este realizat cu scopul de a apropia doua suflete relaxeaza femeia mai mult decat orice masaj.

Preludiul perfect arata diferit de la un om la altul. Unii prefera vorbele cu tenta sexuala, altii adora sa se sarute prelung, iar altii sa se atinga si sa se maseze; in acelasi timp sunt persoane care adora sa se priveasca prelung si considera acesta cel mai bun preludiu posibil.

Oricare ar fi preferintele tale, cred ca ceea ce destinde orice femeie, sau pe majoritatea dintre noi, este pur si simplu bucuria de a primi atentie, grija, sau iubire fara a simti ca este datoare sa-si “ofere” corpul in schimb.

Preludiul nu este doar un dar oferit femeii pentru a fi mai bine primit in interiorul ei. El este o cale minunata de apropiere si de abandonare. Daca am intarzia cat mai mult penetrarea si ne-am bucura cat mai mult de momentele ce o preced, calitatea orgasmelor va fi net superioara la tot ceea ce am trait pana acum.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer