puterea cuvintelor

Puterea cuvintelor nespuse

Stim cu totii cata incarcatura si putere pot avea cuvintele, cata energie poarta in ele si cat de important este sa ni le alegem cu grija, pentru ca odata rostite, nu mai pot fi luate inapoi.

Dar ce se intampla cu acele cuvinte pe care le tinem in noi si pe care din diverse motive nu le rostim? Ce se intampla cu tot ceea ce am vrea sa spunem dar nu reusim?

Cuvintele nespuse au si ele acea energie incredibila si pot deveni chiar adevarate arme de distrugere sau auto-distrugere. Cu cat blocam mai mult sa exprimam ceea ce simtim cu adevarat si reprimam, cu atat mai mult ajungem sa devenim sclavii intrebarilor, nesigurantelor, fricilor si scenariilor create in mintea noastra. Nu ne blocam pe noi ci ii blocam si pe cei carora vrem sa le spunem aceste cuvinte, pentru ca nu le dam raspunsurile sau acele informatii de care au nevoie. Nu ma refer aici doar la cuvintele cu energie negativa ci si la cele cu energie pozitiva.

Este important sa spunem si sa nu fugim de aceasta responsabilitate a sinceritatii noastre fata de toti cei din jur. Oricat de vulnerabili ne face, oricat de greu si incomod ne este sa spunem cuiva “Nu, nu doresc aceleasi lucruri ca si tine” sau “Da, am gresit si acum imi pare rau”, si sunt sigura ca sunt mii de alte exemple, trebuie sa gasim curajul sa o facem. Sa devina felul nostru de a fi.

mee rah

Si mie mi-a fost frica mult timp sa intreb pentru ca implicit asta insemna si sa aflu adevarul si nu eram sigura daca imi va placea. Imi era frica, da. Si, exprimandu-ma in felul meu, am lasat muzica sa spuna povestea cuvintelor nespuse, am lasat versurile sa puna intrebarile si corzile chitarii sa imi dea raspunsurile. Am invatat sa nu imi mai fie frica si sa intreb si sa raspund in cel mai frumos mod in care simt ca eu ca m-am nascut sa o fac: prin muzica.

Asa s-a nascut si “Happy Now”, un cantec sincer si personal, care da drumul intrebarilor si trairilor contradictorii ivite dupa o despartire dureroasa, ramasa cu multe vorbe nespuse. E povestea unei femei care se redescopera, care invata sa ierte, sa se iubeasca pe sine dar care inca se mai framanta si se intreaba daca el e fericit, o intrebare care devine obsedanta.

Va invit sa va eliberati si voi de acele cuvinte nespuse in cel mai frumos mod in care stiti voi si va asigur ca va veti simti atat de bine.

MeeRah

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer